Ako vždy najviac záleží na vašich požiadavkách. Pokiaľ vám ide hlavne o rýchlosť, alebo ak vo svojej prevádzke odšťavujete skôr okrajovo, pravdepodobne bude lepšou voľbou odstredivý odšťavovač. Naopak ak je pre vás dôležitejšie mať vyššiu výťažnosť, lepšiu kvalitu šťavy a možnosť odšťavovať viac druhov surovín, voľte šnekový model.
Test komerčných odšťavovačov: šnekový Sana Horeca vs. klasická odstredivka
Pre majiteľov juice barov, reštaurácií, kaviarní a fitness centier sme natočili názorný videotest, v ktorom sa presvedčí o výhodách šnekového odšťavovania so Sana Horecou. Alebo naopak zistí, že im úplne stačí odstredivka.
Čo uvidíte vo videu?
V nasledujúcich 20 minútach sa dozviete všetko o rozdieloch medzi šnekovým a odstredivým odšťavovaním. Čo bude pre vašu prevádzku lepšie? Oplatí sa staviť na dlhodobo zavedenú klasiku v podobe odstredivky, alebo naopak na úplnú novinku - teda na prvého komerčného slimáka?
Na šnekovom odšťavovači Sana Horeca EUJ-909 a na jednej bežne používanej odstredivke sme odšťavnili kilo mrkvy, pomarančov, jabĺk, melónu, ananásu a listovej zeleniny. Pritom sme hodnotili, ako sa s prístrojom pracuje, merali sme výťažnosť, skúmali kvalitu šťavy a množstvo peny a nakoniec došlo aj na ochutnávku.
Čo je lepšie?
VIDEO: Komerčný odšťavovač Sana Horeca vs. klasický odstredivý odšťavovač (CZ titulky)
Pre čo najkomplexnejšiu predstavu (a následne dobrý výber) je určite najlepšie vidieť všetko na vlastné oči.
A aby sme príliš neplytvali vaším časom, Dan si pozval tentoraz aj pomocníka ... Svoj vlastný klon. :)
Potrebujete poradiť?
Alebo nám zavolajte na 0908 788 028 - 035/77 25 090. Budeme sa len tešiť :) pekný deň