Skutočne odšťavovač "nastav a zabudni". Stačí naplniť 2-litrový zásobník ingredienciami, spustiť odšťavovač a odísť. Vákuové skladovanie udrží vašu šťavu čerstvú a výživnú až 3 dni.
Samoplnenie a Samokrájanie
Prečo plniť a krájať každý kus produktu ručne, keď to za vás urobí odšťavovač? Stačí naplniť veľkú 2-litrovú automatickú násypku vašimi obľúbenými produktmi, zapnúť odšťavovač a odísť. Systém s dvoma čepeľami triedi, krája a podáva produkty v odšťavovači, vďaka čomu máte čas robiť iné veci. Kruhový otvor vo veku umožňuje vhadzovať ďalšie ingrediencie bez otvárania veka.
Vákuové skladovanie
Súčasťou Sana 878 je naša 1500 ml vákuová nádoba na šťavu. Udržujte svoju šťavu čerstvú a chutnú bez straty živín oxidáciou až 3 dni. Stačí zacvaknúť veko a pomocou priloženej pumpy odstrániť vzduch z nádoby. Ak dodržíte režim 500 ml dennej šťavy zo zeleru, môžete si pripraviť šťavu na dnes a potom vákuovo uzavrieť dostatok šťavy na ďalšie tri dni. Prečo odšťavovať každý deň, keď to môžete urobiť len dvakrát týždenne? Vo veku je zabudovaný praktický kalendár, takže budete vedieť, ako dlho skladovať šťavu.
Nerezová nádoba na dužinu
Naša leštená nádoba na dužinu z potravinárskej nehrdzavejúcej ocele, samotné umelecké dielo, je tiež praktická. Po prvé, má oveľa väčšiu kapacitu ako malé plastové nádoby na dužinu, ktoré sú súčasťou iných odšťavovačov. To znamená, že sa nevrátite k odšťavovaču, keď je hotový, a nenájdete preplnenú nádobu na dužinu a dužina sa rozsype na váš pult. Po druhé, ak si radi šetríte dužinu na veci, ako sú muffiny, koláče alebo dehydrované sušienky, potravinárska nehrdzavejúca oceľ je najlepší spôsob, ako to urobiť.
Vrátane troch nástavcou
Väčšina vertikálnych odšťavovačov obsahuje iba jedno sito. S tromi zahrnutými nástavcami Sana 878 žiari všestrannosťou.
Sito na jemné odšťavovanie: Používa sa na dosiahnutie najvyššej výťažnosti šťavy pri väčšine ovocia a zeleniny. Stovky mikroperforácií v sitku z nehrdzavejúcej ocele zaisťujú optimálne množstvo stláčacej sily, vďaka čomu získate tú najčistejšiu šťavu.
Hrubé odšťavovacie sito: Pre mäkšie ovocie, ako je ananás, bobuľové ovocie a mäkké jablká, ktoré sa môže v jemnom odšťavovacom sitku upchať, má hrubé sito väčšie otvory pre menší tlak a hladšie odšťavovanie. Je tiež ideálny, ak máte radšej dužnatejšiu šťavu.
Nástavec sorbetu: Pripravte si bohatý dezert zmiešaním mrazených banánov s bobuľami, mangom, tropickým ovocím a ďalšími. Z mrazených broskýň pripravte hladký broskyňový sorbet. Spracujte bobule a získajte lahodný mrazený ľad. Možnosti sú nekonečné.